Robert Karlsen
Norbrygg-medlem
Hei,
Jeg er nybegynner og er vel på ca 10 brygget. Jeg fant ikke igjen utstyret for å måle sukkerinnholdet, men har funnet det nå under gjæreprosessen
Jeg brygger Le Blanc https://brewshop.no/produkt/ravarer...ew-olsett/blanc-allgrain-olsett#product-tabs1
Ser ut som at jeg nå ligger på 1.010 5 dager etter jeg brygget det.
Karet har ikke vært helt tett (er det nå) de første dagene, men det har vært et lite trykk konstant.
Temperaturen har vært på rundt 19-21 grader.
Hvordan vet jeg at det er gjæret ferdig? i følge anvisningen skal jeg ha en FG på 1.011
Håper folk kan ta frem teskjeia og fortelle meg litt
Takk, og god helg
Jeg er nybegynner og er vel på ca 10 brygget. Jeg fant ikke igjen utstyret for å måle sukkerinnholdet, men har funnet det nå under gjæreprosessen
Jeg brygger Le Blanc https://brewshop.no/produkt/ravarer...ew-olsett/blanc-allgrain-olsett#product-tabs1
Ser ut som at jeg nå ligger på 1.010 5 dager etter jeg brygget det.
Karet har ikke vært helt tett (er det nå) de første dagene, men det har vært et lite trykk konstant.
Temperaturen har vært på rundt 19-21 grader.
Hvordan vet jeg at det er gjæret ferdig? i følge anvisningen skal jeg ha en FG på 1.011
Håper folk kan ta frem teskjeia og fortelle meg litt
Takk, og god helg