Lesestoff

Hei, er veldi interessert i å lese meg opp om hjemmebrygging.
Er ikke HELT blank, men kunne tenkt meg å lære mere.
Noen som vil anbefale noe lesestoff.
Kan fortelle at jeg er ekstraktbrygger pga liten boplass, men kommer nok til å utvide etter hvert.

På forhånd takk
 
"How to Brew, 3rd. ed." av John Palmer. "Brewing Classic Styles" av Jamil Zainasheff og John Palmer.
 
The Brewers Apprentice er også en kjekk bok. Tar for seg en del av det grunnleggende, hvor mange kjente amerikanske bryggere bidrar.
 
hei

Jeg fikk mye info fra howtobrew.com for å komme i gang.

Er det noen som har noen formening om boken "Moderne hjemmebrygging"?  http://www.hjemmebrygging.com/
 
Hei !

Jeg har kjøpt noen bøker gjennom www.capris.no. Da får du dem fritt tilsendt, og prisene ligger ikke noe særlig høyere enn det du får fra Amazon o.l.
Det er også overraskende hva du finner på sidene deres; har funnet mye litteratur om øl der som jeg har kjøpt.

Mvh
Atle
 
FrankW skrev:
hei

Jeg fikk mye info fra howtobrew.com for å komme i gang.

Er det noen som har noen formening om boken "Moderne hjemmebrygging"?  http://www.hjemmebrygging.com/

No er eg også akkurat komt igang med å bryggja og eg satsa på denne boka.  Det verkar å vera nok faguttrykk i heimebryggjefaget og det er vel enklare å læra dei på norsk først - vil eg tru.  Førebels er dette min bibel - då samans med medlemsfagstoffet på norbrygg og hjelp frå norbryggforumbrukarar.   
 
Billigste er nok hos The Book Depository, der er den nå på tilbud til €13.62  (http://www.bookdepository.co.uk/How-Brew-John-Palmer/9780937381885)
Det skulle bli ca 106.46 kr inklusiv frakt og levert i postkassen  :)
 
Svein Erik skrev:
Du får How to Brew hos Bokkilden.no for kr 170,- inklusive frakt. Det er sikkert det enkleste og raskeste.

Amazon.co.uk er vanligvis en del raskere enn norske nettbokhandlere. Men det spørs jo, like før jul.
 
Gahr skrev:
"How to Brew, 3rd. ed." av John Palmer. "Brewing Classic Styles" av Jamil Zainasheff og John Palmer.

Fikk også disse bøkene anbefalt av Gahr og kjøpte de på Amazon. Mye nyttig lesestoff i begge. Alle oppskriftene er satt opp med 3 metoder for brygging. Allgrain, partial og extract  :skitbra:
 
Tilbake
Topp