Jeg sitter og planlegger mitt første brygg i terrassebryggeriet her og har vert inne på håndbryg.dk`s BeerCalc og laget til en oppskrift, jeg ønsker å høre hva dere sier om den og hva som burde forandres, forslag til mesketemperaturer, lagring etc.
Engelsk best bitter
volum 23 liter efficiency: 72%
Mash: 67 grader 60 min, 75 grader 10 min.
MALT
Pale Malt EBC 7 4000 gr.
Roasted barley EBC 1250 100 gr.
Cara malt EBC 50 100 gr.
Dark Crystal EBC 400 100 gr.
OG 1043
Color 33 EBC
Humle
EKG 40gram 1hour
EKG 25gram 30min
EKG 25 gram 10 min
Bitterness 34BU/GU o,79
Gjær safale S-04
Gjæring
20 grader 4 dager
20 grader 7dager
lagring
20 grader 14 dager
Engelsk best bitter
volum 23 liter efficiency: 72%
Mash: 67 grader 60 min, 75 grader 10 min.
MALT
Pale Malt EBC 7 4000 gr.
Roasted barley EBC 1250 100 gr.
Cara malt EBC 50 100 gr.
Dark Crystal EBC 400 100 gr.
OG 1043
Color 33 EBC
Humle
EKG 40gram 1hour
EKG 25gram 30min
EKG 25 gram 10 min
Bitterness 34BU/GU o,79
Gjær safale S-04
Gjæring
20 grader 4 dager
20 grader 7dager
lagring
20 grader 14 dager