[tt][size=10pt]Generell informasjon
Navn på brygget: Town Schwarzbier
Øltype: E. Schwarzbier
Antall poeng i konkurransen: 40,4 av 50
OG: 1.058
FG: 1.015
Farve (beregnet): ? EBC
Beregnet bitter: 28,5 IBU
Vørtermengde: 25 l
Sluttvolum: 23 l
Malt & sukker
5000 gram 82,0 % Pils ? EBC
500 gram 8,2 % Røkt malt ? EBC
300 gram 5,0 % havre ? EBC
150 gram 2,5 % sjokolademalt ? EBC
150 gram 2,5 % roasted barley ? EBC
Vann
? liter til innmesking
? liter til skylling
Meskeskjema
60 min 69 ºC
Humle
25 gram Hallertauer ? % alfa pellets koketid 60 min
15 gram Challenger ? % alfa pellets koketid 30 min
15 gram Saaz ? % alfa pellets koketid 0 min
Krydder og andre tilsetninger
Koketid
Total koketid vørter: 60 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Bavarian Lager Slurry 250 ml
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 15 dager ved 16-20 ºC
Modning/sekundærgjæring 20 dager ved 17-4 ºC
Øvrig informasjon
Filtrert: nei
CO2: naturlig
Bryggedato: 24.01.2004
Tappedato: 08.02.2004
Kommentar:[/size][/tt]
Navn på brygget: Town Schwarzbier
Øltype: E. Schwarzbier
Antall poeng i konkurransen: 40,4 av 50
OG: 1.058
FG: 1.015
Farve (beregnet): ? EBC
Beregnet bitter: 28,5 IBU
Vørtermengde: 25 l
Sluttvolum: 23 l
Malt & sukker
5000 gram 82,0 % Pils ? EBC
500 gram 8,2 % Røkt malt ? EBC
300 gram 5,0 % havre ? EBC
150 gram 2,5 % sjokolademalt ? EBC
150 gram 2,5 % roasted barley ? EBC
Vann
? liter til innmesking
? liter til skylling
Meskeskjema
60 min 69 ºC
Humle
25 gram Hallertauer ? % alfa pellets koketid 60 min
15 gram Challenger ? % alfa pellets koketid 30 min
15 gram Saaz ? % alfa pellets koketid 0 min
Krydder og andre tilsetninger
Koketid
Total koketid vørter: 60 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Bavarian Lager Slurry 250 ml
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 15 dager ved 16-20 ºC
Modning/sekundærgjæring 20 dager ved 17-4 ºC
Øvrig informasjon
Filtrert: nei
CO2: naturlig
Bryggedato: 24.01.2004
Tappedato: 08.02.2004
Kommentar:[/size][/tt]