[tt][size=10pt]Generell informasjon
Navn på brygget: Whiteout Weizen Bamberger Rauchweiss
Øltype: X. Annen: Bamberger Rauchweiss
Antall poeng i konkurransen: 43,67 av 50
OG: 1056
FG: 1014
Farve (beregnet): ? EBC
Beregnet bitter: 17 IBU
Vørtermengde: 27 l
Sluttvolum: 26 l
Malt & sukker
3700 gram 66,1 % Hvetemalt ? EBC
1900 gram 33,9 % Røkt malt Weyermann ? EBC
Vann
? liter til innmesking
? liter til skylling
Meskeskjema
30 min 40 gr C
60 min 67 gr C
Humle
47 gram Saaz 3,3 % alfa pellets koketid 90 min
Krydder og andre tilsetninger
Koketid
Total koketid vørter: 90 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Wyeast 2068 Weihenstephan Weizen Flytende gjær
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 7 dager ved 19 gr C
Modning/sekundærgjæring 14 dager ved 18 gr C
Lagring 30 dager ved 8 gr C
Øvrig informasjon
Filtrert: nei
CO2: naturlig
Bryggedato: 03.01.2006
Tappedato: 27.01.2006
Kommentar: [/size][/tt]
Navn på brygget: Whiteout Weizen Bamberger Rauchweiss
Øltype: X. Annen: Bamberger Rauchweiss
Antall poeng i konkurransen: 43,67 av 50
OG: 1056
FG: 1014
Farve (beregnet): ? EBC
Beregnet bitter: 17 IBU
Vørtermengde: 27 l
Sluttvolum: 26 l
Malt & sukker
3700 gram 66,1 % Hvetemalt ? EBC
1900 gram 33,9 % Røkt malt Weyermann ? EBC
Vann
? liter til innmesking
? liter til skylling
Meskeskjema
30 min 40 gr C
60 min 67 gr C
Humle
47 gram Saaz 3,3 % alfa pellets koketid 90 min
Krydder og andre tilsetninger
Koketid
Total koketid vørter: 90 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Wyeast 2068 Weihenstephan Weizen Flytende gjær
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 7 dager ved 19 gr C
Modning/sekundærgjæring 14 dager ved 18 gr C
Lagring 30 dager ved 8 gr C
Øvrig informasjon
Filtrert: nei
CO2: naturlig
Bryggedato: 03.01.2006
Tappedato: 27.01.2006
Kommentar: [/size][/tt]