[tt][size=10pt]Generell informasjon
Navn på brygget: Andrimne Barley Wine
Øltype: 5.A. Barley wine
Antall poeng i konkurransen: 45,33 av 50
OG: 1107
FG: 1033
Farve (beregnet): EBC
Beregnet bitter: 64 IBU, med formel annet.
Vørtermengde: 22,5 l
Sluttvolum: 21 l
Malt & sukker
6500 gram 68,4 % Castle pale malt 7-9 EBC
500 gram 5 % Castle caramalt 20 EBC
500 gram 5 % Muntons crystal malt 150 EBC
250 gram 2,5 % Castle special B 300 EBC
1750 gram 18,4 % Muntons light spraymalt
Vann
18 l til innmesking
26 l til skylling
Meskeskjema
90 min. min 64 C °C
Humle
60 gram Target Plugg 12 %-alfa 90 min
30 gram East Kent Goldings Hel 4,23 %-alfa 15 min
30 gram East Kent Goldings Hel 4,23 %-alfa 2 min
Krydder og andre tilsetninger
5 gram Klar Urt koketid 15 min
½ ts Wyeast gjærnæring koketid 15 min
110 gram Farin til priming
Koketid
Total koketid vørter: 90 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Wyeast 1028 London Ale Flytende 4 liter
Kommentar til gjær: Starter laget av to pakker
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 12 dager ved 19-22 grader
Lagring 350 dager ved 15 grader
Øvrig informasjon
Filtrert: Nei
CO2: Naturlig
Bryggedato: 7.03.2008
Tappedato: 19.03.2008
Navn på brygget: Andrimne Barley Wine
Øltype: 5.A. Barley wine
Antall poeng i konkurransen: 45,33 av 50
OG: 1107
FG: 1033
Farve (beregnet): EBC
Beregnet bitter: 64 IBU, med formel annet.
Vørtermengde: 22,5 l
Sluttvolum: 21 l
Malt & sukker
6500 gram 68,4 % Castle pale malt 7-9 EBC
500 gram 5 % Castle caramalt 20 EBC
500 gram 5 % Muntons crystal malt 150 EBC
250 gram 2,5 % Castle special B 300 EBC
1750 gram 18,4 % Muntons light spraymalt
Vann
18 l til innmesking
26 l til skylling
Meskeskjema
90 min. min 64 C °C
Humle
60 gram Target Plugg 12 %-alfa 90 min
30 gram East Kent Goldings Hel 4,23 %-alfa 15 min
30 gram East Kent Goldings Hel 4,23 %-alfa 2 min
Krydder og andre tilsetninger
5 gram Klar Urt koketid 15 min
½ ts Wyeast gjærnæring koketid 15 min
110 gram Farin til priming
Koketid
Total koketid vørter: 90 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Wyeast 1028 London Ale Flytende 4 liter
Kommentar til gjær: Starter laget av to pakker
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 12 dager ved 19-22 grader
Lagring 350 dager ved 15 grader
Øvrig informasjon
Filtrert: Nei
CO2: Naturlig
Bryggedato: 7.03.2008
Tappedato: 19.03.2008