[tt][size=10pt]Generell informasjon
Navn på brygget: Stjørdalsøl 2010
Hovedklasse: 5. Sterkt Spesialøl
Øltype: 5.N. Tradisjonelt norsk hjemmebrygg
OG: 1089
FG: 1011
Beregnet bitter: 38 IBU, med formel 'Tinseth'.
Vørtermengde: 129 l
Sluttvolum: 90 l
Malt & sukker
40000 gram stjørdalsmalt
5000 gram kandisukker
5000 gram farin
1500 gram mørk sirup
Meskeskjema
60 min på 66 °C
Humle
170 gram Target pellets 11 %-alfa 60 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Safale S-04 tørr
Kommentar til gjær: 8 pakker.
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring: 18 °C
Øvrig informasjon
Filtrert: Nei
CO2: Naturlig
Bryggedato: 03.10.2010
Tappedato: 14.10.2010
Navn på brygget: Stjørdalsøl 2010
Hovedklasse: 5. Sterkt Spesialøl
Øltype: 5.N. Tradisjonelt norsk hjemmebrygg
OG: 1089
FG: 1011
Beregnet bitter: 38 IBU, med formel 'Tinseth'.
Vørtermengde: 129 l
Sluttvolum: 90 l
Malt & sukker
40000 gram stjørdalsmalt
5000 gram kandisukker
5000 gram farin
1500 gram mørk sirup
Meskeskjema
60 min på 66 °C
Humle
170 gram Target pellets 11 %-alfa 60 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Safale S-04 tørr
Kommentar til gjær: 8 pakker.
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring: 18 °C
Øvrig informasjon
Filtrert: Nei
CO2: Naturlig
Bryggedato: 03.10.2010
Tappedato: 14.10.2010