1. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.
  2. Hei der Gjest, bli medlem ved å gå til medlemsregistreringen
    Fjern notisen

Noen som har oppskrift på English Bitter?

En tråd i 'Oppskrifter generelt' startet av Fossdal, 6 Mar 2012.

  1. Finn Berger

    Finn Berger
    Expand Collapse
    Moderator

    tja - det påvirker jo smaken noe pga. "maillardreaksjoner" - men hvor mye 30 min + betyr, skal jeg ikke uttale meg om - så hvis du ønsker å komme så nær originalen som mulig, ville jeg gjort det. Har sett at noen sverger til 90 min uansett, mens andre mener det er bare tull. Flip a coin!
     
    Hansern liker dette.
  2. Noget Undergjæret

    Noget Undergjæret
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    Bosted:
    Reondhjem
    ved å koke i 90 minutter vil du kunne oppleve en tilsynelatende bedre brygghuseffektivitet (TBB) fordi du kan skylle med litt mere vann og samtidig treffe oppskriftens OG........
     
  3. mnxnor

    mnxnor
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    Takk for svar. Da har jeg fått noe å forholde meg til=)
     
  4. bjartenataas

    bjartenataas
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

  5. Mortenpip

    Mortenpip
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Lier
    Tenker å brygge denne i mrg. Har 20 g EKG som har ligget i frysen i 6 mnd og ei pakke uåpnet goldings. Burde jeg bruke EKG som tørrhumle når den er så gammel eller burde jeg holde meg til goldings hele veien??
     

Del denne siden