1. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.
  2. Hei der Gjest, bli medlem ved å gå til medlemsregistreringen
    Fjern notisen

Noen som har oppskrift på English Bitter?

En tråd i 'Oppskrifter generelt' startet av Fossdal, 6 Mar 2012.

  1. Finn Berger

    Finn Berger
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    tja - det påvirker jo smaken noe pga. "maillardreaksjoner" - men hvor mye 30 min + betyr, skal jeg ikke uttale meg om - så hvis du ønsker å komme så nær originalen som mulig, ville jeg gjort det. Har sett at noen sverger til 90 min uansett, mens andre mener det er bare tull. Flip a coin!
     
    Hansern liker dette.
  2. Noget Undergjæret

    Noget Undergjæret
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    Bosted:
    Reondhjem
    ved å koke i 90 minutter vil du kunne oppleve en tilsynelatende bedre brygghuseffektivitet (TBB) fordi du kan skylle med litt mere vann og samtidig treffe oppskriftens OG........
     
  3. mnxnor

    mnxnor
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Takk for svar. Da har jeg fått noe å forholde meg til=)
     
  4. bjartenataas

    bjartenataas
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

  5. Mortenpip

    Mortenpip
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Lier
    Tenker å brygge denne i mrg. Har 20 g EKG som har ligget i frysen i 6 mnd og ei pakke uåpnet goldings. Burde jeg bruke EKG som tørrhumle når den er så gammel eller burde jeg holde meg til goldings hele veien??
     

Del denne siden