Mortenpip
Norbrygg-medlem
sitter å planlegger litt og da dukker det jo opp noen spm.
Når skal man fryse ølet? Gjære til FG, cc, fate og lagering på 0-2 grader en mnd tid. Deretter fryse eller fryser man rett etter cc?
Selve frysingen? Hvor kaldt og hvor lenge?
Kan man bruke kong vinter?
Noe jeg burde gjøre med tanke på FG, ibu, og evt andre ting??
Ønsker å ta ut halve batchen og fryse resten. Vil jo at det skal bli bra både doppelbock og Eisbock.
Ser @Einar Michelsen har brygget Eisbock noen tips??
Når skal man fryse ølet? Gjære til FG, cc, fate og lagering på 0-2 grader en mnd tid. Deretter fryse eller fryser man rett etter cc?
Selve frysingen? Hvor kaldt og hvor lenge?
Kan man bruke kong vinter?
Noe jeg burde gjøre med tanke på FG, ibu, og evt andre ting??
Ønsker å ta ut halve batchen og fryse resten. Vil jo at det skal bli bra både doppelbock og Eisbock.
Ser @Einar Michelsen har brygget Eisbock noen tips??