Heisann. Først vil jeg si att jeg er meget fersk på brygging og har ennå ikke brygget porter. Men Nøgne Ø's porter er fremragende for min smak.
Har regnet litt på denne oppskifta og skal klemme ut edle dråper av en nyinkjøpt Speidel.
Det jeg lurer på er: Ser att meskinga er på 67grader i en time. Men siden jeg har såpass grei tempkontroll, er det bare å droppe stegmesking alikevel???
Om stegmesk er bedre så gi gjerne en idé på hvilket skjema jeg burde bruke.
Haster bittelitt med svar på akkurat dette sa jeg er i ferd med å starte.
Og ikke minst, gram med sukker til karbonering. Inbiller meg ca 4 gram på porter. Innspill her setter jeg pris på.
på forhånd takk, Steinar.
Har regnet litt på denne oppskifta og skal klemme ut edle dråper av en nyinkjøpt Speidel.
Det jeg lurer på er: Ser att meskinga er på 67grader i en time. Men siden jeg har såpass grei tempkontroll, er det bare å droppe stegmesking alikevel???
Om stegmesk er bedre så gi gjerne en idé på hvilket skjema jeg burde bruke.
Haster bittelitt med svar på akkurat dette sa jeg er i ferd med å starte.
Og ikke minst, gram med sukker til karbonering. Inbiller meg ca 4 gram på porter. Innspill her setter jeg pris på.
på forhånd takk, Steinar.