Lars G Berg skrev:Har brygget andre portere enn denne, og de virker litt "tynne" i starten. Har brukt både tørr og flytende gjær ser ikke ut til at det har noe og si.
Fylden kommer etter lagring er min erfaring.
Marius K. skrev:Lars G Berg skrev:Har brygget andre portere enn denne, og de virker litt "tynne" i starten. Har brukt både tørr og flytende gjær ser ikke ut til at det har noe og si.
Fylden kommer etter lagring er min erfaring.
Hvor mye sukker karbonerte du med?
Det er et godt poeng som jeg ikke hadde tatt med i betraktningen av en eller annen grunn :bank2:
Min har bare stått snaue 14 dager til modning på flaske pt.
joikakaka skrev:Marius K. skrev:Lars G Berg skrev:Har brygget andre portere enn denne, og de virker litt "tynne" i starten. Har brukt både tørr og flytende gjær ser ikke ut til at det har noe og si.
Fylden kommer etter lagring er min erfaring.
Hvor mye sukker karbonerte du med?
Det er et godt poeng som jeg ikke hadde tatt med i betraktningen av en eller annen grunn :bank2:
Min har bare stått snaue 14 dager til modning på flaske pt.
joikakaka skrev:Gjøres med Nottingham tørrgjær! men har vel lest endel tråder her at folk bruker mindre sukker på stort/porter
joikakaka skrev:Burde den her coldcrashes?
Jeg sitter her med en Kaffestout som jeg gjæret med Nottingham.