God morgen godtfolk.
Ta en titt på Quooker. Det er en real kamerat på kjøkkenet. Der har varmt vann under trykk slik at vannet holder 110 grader og det tar knekken på det aller meste.
Beholderen er av rustfritt. Må jo være kanon for å spare tid i bryggingen.
Varmt vann kan ikke holde på like mye gass som kaldt vann ved samme trykk. Men om det er gassinholdet i vannet som gjør at det ikke skummer så mye under koking vet jeg ikke. Hvis det er noe annet som bryter overflatespenningen, feks. olje/fett, så er jo det et draw back ved å bruke vvb.
Oksygen må jo tilføres etter koking uansett pga gjæringsprosessen, så da skulle det ikke spille noen rolle at det er mindre luft under kokingen. Snarere kanskje en fordel ?
Oksygen må jo tilføres etter koking uansett pga gjæringsprosessen, så da skulle det ikke spille noen rolle at det er mindre luft under kokingen. Snarere kanskje en fordel ?
Har og ein kjøleboks med 2Kw element i til skyllevann, men har ingen betenkelegheitar med å bruke vann rett fra beredaren. Iallefall ikkje min nye 200l CTC, hadde eg hatt PEX overalt.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.