Gikk en tur med bikkjene mine tidligere i kveld og bestemte meg for å kikke litt på hva skogen har å tilby.
Kikket litt på trærne og fant ut at blant all bøken, så er det et og annet eiketre. De fleste er relativt små, dvs 2-3cm i diameter og maks 1m høye.
Før jeg evt tar kontakt med eieren av skogen for å innhente tillatelse til å sage/klippe ned et par, så lurer jeg på litt.
1. Er det noen andre her inne som har brukt eik fra norske skoger i øl?
2. Hva slags preg setter de evt på ølet sammenlignet med utenlandsk eik?
3. Noen som vet om det i det hele tatt er noe preg å snakke om i så unge eiketrær?
Kikket litt på trærne og fant ut at blant all bøken, så er det et og annet eiketre. De fleste er relativt små, dvs 2-3cm i diameter og maks 1m høye.
Før jeg evt tar kontakt med eieren av skogen for å innhente tillatelse til å sage/klippe ned et par, så lurer jeg på litt.
1. Er det noen andre her inne som har brukt eik fra norske skoger i øl?
2. Hva slags preg setter de evt på ølet sammenlignet med utenlandsk eik?
3. Noen som vet om det i det hele tatt er noe preg å snakke om i så unge eiketrær?