Hei
Nybegynnertabbe/-erfaring: Vi mesket malten i en meskepose. Fulgte alle trinn i oppvarming, tilførte vann ved skylling. Satte til koking, men da humle skulle tilsettes, slo det oss: "Skulle ikke malten vært tatt ut!?"
Vi har da altså kokt hele mesken i en drøy halvtime, før vi kom på å ta det ut.
Finnes det noen råd som kan redde ølen, eller er det en tapt sak?
Har fått tips om at gelatin kan hjelpe.
Det er forøvrig en Blonde fra 7 fjell.
Mvh Per
(Hvis innlegget er i feil forum, beklager jeg dette.)
Nybegynnertabbe/-erfaring: Vi mesket malten i en meskepose. Fulgte alle trinn i oppvarming, tilførte vann ved skylling. Satte til koking, men da humle skulle tilsettes, slo det oss: "Skulle ikke malten vært tatt ut!?"
Vi har da altså kokt hele mesken i en drøy halvtime, før vi kom på å ta det ut.
Finnes det noen råd som kan redde ølen, eller er det en tapt sak?
Har fått tips om at gelatin kan hjelpe.
Det er forøvrig en Blonde fra 7 fjell.
Mvh Per
(Hvis innlegget er i feil forum, beklager jeg dette.)