De 2 gangene jeg har brukt Verdant har jeg endt med 84% utgjæring. Begge med tørrhumling.
Siste batchen var splittet den ene bøtta stoppet på 75% før andre runde med tørrhumle. Men begge bøttene endte likt på 84% etter tørrhumling. Mesket litt lavere enn planlagt med 63° mot 65° som var planlagt.
De 2 gangene jeg har brukt Verdant har jeg endt med 84% utgjæring. Begge med tørrhumling.
Siste batchen var splittet den ene bøtta stoppet på 75% før andre runde med tørrhumle. Men begge bøttene endte likt på 84% etter tørrhumling. Mesket litt lavere enn planlagt med 63° mot 65° som var planlagt.
De 2 gangene jeg har brukt Verdant har jeg endt med 84% utgjæring. Begge med tørrhumling.
Siste batchen var splittet den ene bøtta stoppet på 75% før andre runde med tørrhumle. Men begge bøttene endte likt på 84% etter tørrhumling. Mesket litt lavere enn planlagt med 63° mot 65° som var planlagt.
Jeg har også fått utgjæring på over 80% i tørrhumla øl med Verdant. Men i andre typer øl ligger den på +/- 74%. Jeg lurer på om ikke tørrhumlinga gir hopcreep, som konverterer dekstriner til gjærbart sukker.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.