okidoki!
Belgisk IPA høres jo gøy ut (selv om vi ikke får brukt Perle'n vår til noe)
Er det lett å mikse til en batch for brygging på 60-liter'n vår?
Jeg har lekt meg på www.brewersfriend.com, men finner ikke helt ut av hvordan jeg skal sette det opp.
Vi vil gjerne ha en "mild" Belgisk IPA, ca 6% alkohol. (og når jeg tenker på det, så har vi også lyst til å sette det opp slik at vi koker 60 liter, vanner det ut til å gjære på 3 dunker (altså ca 75-81 liter til gjæring). Går det (lett) ann å sette opp?
Litt mange ønsker på en gang kanskje, men det er jo snart jul (bare 4 mnd til julemarsipanen kommer i butikken nå!)
Jeg ville ikke sløst så mye med Amarillo og Saaz tidlig i kokeprosessen,
spar de til senere og pøs på med en annet humle for å oppnå ønsket IBU
f.eks Columbus
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.