Egil Berntzen
Norbrygg-medlem
Utrolig hvor denne gjæra jobber.
Gått fra 1.060 til 1.003 på to uker og fortsatt noe trøkk i gjærlåsen men minimalt med plopping
Smaker og lukter som skumputer,banan og annen moden frukt?Noe krydder som nellik og pepper??(Håpløs på å kjenne igjen lukter)
Blir jo veldig sterk,så nå må den gi seg snart håper jeg.
Livredd for usmaker her nå altså,men foreløpig veeeldig lovende tross høyere alkoholinnhold enn originalen og hva jeg hadde tenkt.
Gått fra 1.060 til 1.003 på to uker og fortsatt noe trøkk i gjærlåsen men minimalt med plopping
Smaker og lukter som skumputer,banan og annen moden frukt?Noe krydder som nellik og pepper??(Håpløs på å kjenne igjen lukter)
Blir jo veldig sterk,så nå må den gi seg snart håper jeg.
Livredd for usmaker her nå altså,men foreløpig veeeldig lovende tross høyere alkoholinnhold enn originalen og hva jeg hadde tenkt.