Thomas Søreide
Norbrygg-medlem
Jeg hadde en liten smak, fra gjæringskarene, som jeg pitchet gjær på natt til lørdag - og som etter en nærmest eksplosiv stormgjæring var under 1,010 i går ettermiddag.
Tror man trygt kan gå ut fra at gjæren spiller en ganske stor rolle her.
Jeg har brygget lignende oppskrift flere ganger med andre typer saison gjær - uten å ligne "d'Erpe Mere" i smak, mens nå - allerede etter tre dager, kan jeg kjenne at dette kommer nær originalen..!! Konemor var helt enig, og vi ga hverandre en high-five og en klem..
Tror man trygt kan gå ut fra at gjæren spiller en ganske stor rolle her.
Jeg har brygget lignende oppskrift flere ganger med andre typer saison gjær - uten å ligne "d'Erpe Mere" i smak, mens nå - allerede etter tre dager, kan jeg kjenne at dette kommer nær originalen..!! Konemor var helt enig, og vi ga hverandre en high-five og en klem..