Samletråd for internettvarp av bryggerinteresse

Gi f.. i biffen. Prøv fisk i sous vide! Fersk fisk, alt utenom brosme, den trenger mer temp. Krydre som du vil, en god kladd med kviteseid smør, og en større kladd med creme fraische, 54 C, 40 min. Har blitt en standard i huset.
Kjøtt er fint i sous vide, men fiskn er bedre og mye raskere.

Enig i det at man bør prøve fisk :) Helt fantastisk, så også Hellstrøm, Greg og Kjartan mente på at fisk var det som er helt overlegent i sous vide.
Har bare prøvd Laks og Torsk i 15 min på 50c er mer enn nok etter min smak :)

http://heiamat.no/2012/02/21/sous-vide-salma/
 
Sist redigert:
Den skal festes i kjelen og ligge i bunn med kontakt til toppen. Har den selv og er helt avhengig av den for å ikke brenne grøt. Det er ikke noe feste til bunn og topp, så om du monterer den i toppen til en 30L kjele vil staget være i toppen og det som skal rotere ligge i bunnen 40cm unna motor. Helt verdiløst til brygging på større enn 10l kjeler.
 
Tilbake
Topp