Vi opprettet denne tråden som et ekstra servicetilbud til de av våre kunder som er her på forumet.
De siste ukene har vi jobbet intenst med nettsidene våre, og nå er vi midt oppe i ferieavikling, så vi har noe begrenset kapasitet. Det har beklageligvis ført til at denne tråden har blitt nedprioritert til fordel for mer kritiske saker. Håper det er forståelse for dette.
Som vi har nevnt tidligere, bla. i trådens første post, kan du nå oss på telefon
992 92 300 om det er noe som haster eller om du har spørsmål om spesifikke ordre. Vi svarer også på
post@bryggselv.no
Som nevnt over er ikke en forumtråd et ideel sted for support. Sender du oss en mail har vi mye bedre verktøy for å følge opp saker. Ringer du får du svar umiddelbart.
For å svare på noen av spørsmålene som har dukket opp:
Hei.
Hvilken kvernegrad (mm) bruker dere når dere kverner malt tilpasset for Speidel? Og hvilken kvern bruker dere?
Mvh
Lars
Speidel anbefaler 2 mm kverningsgrad, og vi følger de retningslinjene. På små mengder malt bruker vi en Monster Mill MM3 (mulig 2.0), og på større mengder malt bruker vi en industriell kvern.
Noe nytt angående nettverksenheten til speidel enda? Lenge til ankomst?
Vi har ikke hørt noe mer om denne per dags dato, desverre.
Kommer dere til å tilby fylling av CO2 i Oslo i nær fremtid/en gang? Dere har mye bedre åpningstider enn de som tilbyr fylling i Oslo i dag..
Dette har vært diskutert, men vi har ikke konkludert enda.