Hei
Jeg har tenkt å brygge st.nicolas på en speidel 20 i morgen. Jeg er rimelig fersk i gemet og ønsker derfor tips fra erfarne bryggere. Oppskriften jeg går ut fra ligger her
https://forum.norbrygg.no/threads/j...-christensen-og-steinar-hamre-trondheim.4476/
Jeg har handlet inn malt, ca 8kg. Håper jeg får presset så mye ned i maltrøret...
Som fersking synes jeg denne oppskriften er litt tynn.
Kan jeg meske med 25 liter og skylle med 7-8 liter vann eller er det vesentlig å gjøre det i henhold til oppskriften?
Jeg har tenkt å brygge st.nicolas på en speidel 20 i morgen. Jeg er rimelig fersk i gemet og ønsker derfor tips fra erfarne bryggere. Oppskriften jeg går ut fra ligger her
https://forum.norbrygg.no/threads/j...-christensen-og-steinar-hamre-trondheim.4476/
Jeg har handlet inn malt, ca 8kg. Håper jeg får presset så mye ned i maltrøret...
Som fersking synes jeg denne oppskriften er litt tynn.
Kan jeg meske med 25 liter og skylle med 7-8 liter vann eller er det vesentlig å gjøre det i henhold til oppskriften?