Tappet to surøl i dag. Det første er en KölschFantôme med dregs fra den siste. Den gikk på fat etter modning på glassballong i et halvt år. Den andre er en ferdiggjæret PaleAle med dregs fra Tilquin (torsdagsdrikking 27/10) som nå er racket over på sekundærkar i glass, og skal 'glemmes' i minst et halvt år.
MEN - så var det rengjøring...
Har kjørt vanlig rengjøring og deretter StarSan, men følte en liten uro i kroppen, og kokte derfor opp en kjele med vann, og droppet vitale deler oppi. Spesielt deler med krinker og kroker som er vanskelig for base/syre-vask å komme til på. Delene er i plast, ellers hadde jeg stekt dem ovnen på 200 grader i en time...
Bruker bare små glassballonger til surøl, siden de er enkle å rengjøre, og kan tas i ovnen ved behov.
Hva gjør dere?
MEN - så var det rengjøring...
Har kjørt vanlig rengjøring og deretter StarSan, men følte en liten uro i kroppen, og kokte derfor opp en kjele med vann, og droppet vitale deler oppi. Spesielt deler med krinker og kroker som er vanskelig for base/syre-vask å komme til på. Delene er i plast, ellers hadde jeg stekt dem ovnen på 200 grader i en time...
Bruker bare små glassballonger til surøl, siden de er enkle å rengjøre, og kan tas i ovnen ved behov.
Hva gjør dere?