AndersGrom
Dommer
Lurer veldig på hvordan man kommer frem til feks
Gjæring/primærgjæring 7 dager ved 19 ºC
Modning/sekundærgjæring 14 dager ved 18 ºC
Lagring 60 dager ved 8 ºC
Gjæringen er grei, det spørst jo hva øl og gjær man har. Men det med feks 2 uker i romtemp ca 20 grader å så 46 dager på 9 grader. Er det bare å eksprimentere seg frem eller er det noen faste retningslinjer på hvordan ølen utvikler seg.
På forhånd takk
Gjæring/primærgjæring 7 dager ved 19 ºC
Modning/sekundærgjæring 14 dager ved 18 ºC
Lagring 60 dager ved 8 ºC
Gjæringen er grei, det spørst jo hva øl og gjær man har. Men det med feks 2 uker i romtemp ca 20 grader å så 46 dager på 9 grader. Er det bare å eksprimentere seg frem eller er det noen faste retningslinjer på hvordan ølen utvikler seg.
På forhånd takk