Ja, altså jeg skjønner ikke helt dette med vannmengder osv..
Kan noen lett forklare meg ett par ting:
Jeg skal brygge http://www.bryggselv.no/products/american-ipa-allgrain-lsett-25l med en kjele på 36liter. Hvor mye vann bør jeg starte med på mesken. Og hvor mye vann skal jeg ha i under skylling og før koking.
Jeg dette oppsettet på en pale ale, men endte opp med en OG på 1.045 og det er vel ikke bra. Og da var det akkurat 25 liter på gjeringsdunken.
Dette kan de ikke være så J vanskelig ? Om noen gidder kan de gjerne beskrive hele prosessen slik de gjør det selv..
Kan noen lett forklare meg ett par ting:
Jeg skal brygge http://www.bryggselv.no/products/american-ipa-allgrain-lsett-25l med en kjele på 36liter. Hvor mye vann bør jeg starte med på mesken. Og hvor mye vann skal jeg ha i under skylling og før koking.
Jeg dette oppsettet på en pale ale, men endte opp med en OG på 1.045 og det er vel ikke bra. Og da var det akkurat 25 liter på gjeringsdunken.
Dette kan de ikke være så J vanskelig ? Om noen gidder kan de gjerne beskrive hele prosessen slik de gjør det selv..