Trondheim mikrobryggeri sin porter

Simen V

Norbrygg-medlem
Noen som vet om oppskriften på denne er å oppdrive, evt kan linke til en oppskrift som vil gi noe lignende? Har lyst til å prøve meg på BIAB i stedet for ekstrakt neste gang og siden jeg er veldig glad i dette ølet kunne det vert et artig forsøk  :sikle
 
Ja dette er en porter jeg og flere venner liker veldig godt. Tenkte en gang i tiden å spørre dem om oppskriften, men det ble med tanken. Kanskje jeg skal ta meg en tur på dagtid å høre med dem  :)
 
Verdt et forsøk:) antar noen her kan hjelpe meg å konvertere dette til en variant jeg kan prøve i BIAB eventuelt :) aldri brygget med malt før og trur jeg trenger ei gjennomført oppskrift før jeg tør prøve.

Har sett filmer og lest meg opp på teori for gjennomføring, men utregninger på mengder og tider og slikt er jeg fortsatt rimelig grønn på  :help:
 
Vi brygget #3 London Porter som vår første i høst. Den ble meget vellykket og anbefales :) Du finner den som sticky I seksjonen for oppskrifter.

Sent from my HTC Desire using Tapatalk
 
Den er sikkert god når den brygges riktig, men i det siste har den vært så full av diacetyl at jeg heller drikker Grans Bare. Oppskriften har jeg ikke kjennskap til, det eneste jeg vet er at de folka der kan være litt firkantede og businessminded. Min anbefaling hadde vært å gravd etter en porteroppskrift her på forumet eller på nettet ellers.
 
EspenL skrev:
Vi brygget #3 London Porter som vår første i høst. Den ble meget vellykket og anbefales :) Du finner den som sticky I seksjonen for oppskrifter.

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Er dette en "lettdrikkelig" porter etter en tykk og kraftig en som ligger nærmere en stout?

og i en helt annen kategori...: hvilken effektivitet kan jeg forvente med BIAB uten erfaring overhodet? (Nettopp lastet ned BeerMate og leker litt der)
 
Du kan vel gå utifra 65 %, og alt over kan være bonus. Det jeg gjorde, og tror jeg kanskje havna på 65% også.
 
Tilbake
Topp