Da må jeg vel begynne å rydde til bryggehelg her også, bare synd det er så mye som skjer
Ptrckschndr skrev:Har man noe særlig igjen for å stegmeske en øl som denne? Trodde stegmesking var mest for under-modifiserte malt-typer. Har lest at man kan få bukt med litt kjøletåke og litt bedre skumfasthet med proteinstopp, men er det ikke det man har irish-moss og carapils til? Og vil ikke 30 min 62 °C, 30 min på 66 °C og 30 min på 72 °C gi ca samme vørter som 90 min på 66 °C?
Rutof skrev:Brukt us05 og wlp001. Skal sjekke i notater hva fg ble når jeg kommer hjem
Flygel skrev:Rutof skrev:Brukt us05 og wlp001. Skal sjekke i notater hva fg ble når jeg kommer hjem
Uff.. Du må ha lang vei hjem
Hva var OG / FG på ditt brygg ?
Skal sette denne i dag, så er litt nysgjerrig
Rutof skrev:Flygel skrev:Rutof skrev:Brukt us05 og wlp001. Skal sjekke i notater hva fg ble når jeg kommer hjem
Uff.. Du må ha lang vei hjem
Hva var OG / FG på ditt brygg ?
Skal sette denne i dag, så er litt nysgjerrig
Uff Sorry. Gammel og glemsk. OG ble 1.072 og FG ble 1.010
Et nydelig øl som jeg snart må brygge igjenn
Beklager seint svar