Hva skal poenget være med å smake og se på vannet etter at det har stått i kjøleskapet, du hadde mest sannsynlig ikke greid å smake om det var et par dråper arsenikk i det en gang? Poenget mitt med å se på vannet når man tapper det er at vannet gir inntrykk av mer friskhet i det som er kaldt. Og selv om det er en liten sjangse for at det skal være noe problem med varmtvannet så ser jeg ikke poenget med å ta sjangsen i det hele tatt.
Hvis dere står ute på vidda og har valget mellom å drikke fra et stillestående tjern og en rennende elv, hva drikker dere vann fra da? Jeg vet hva Bear Grylls velger. Man kjenner stor forskjell på om vannet renner en stund eller tappes umiddelbart her i byen, det påvirker mitt valg da varmt vann i prinsipp er ganske stillestående.
Men i bunn og grunn er det synsing, og jeg støtter egentlig ikke synsing så sant man ikke kan bevise noe, men synes man skal gjøre det man føler for. Men jeg synes argumentet mitt er godt nok til å velge kaldt vann.