F
Frode Larsen
Følger denne
P?S nruud er utestengt, ikke forvent svar fra ham
Norbrygg forum - Feilmelding
Norbrygg - UI.X
Norsk
Jeg turte ikke å bruke gjæra jeg vaska Men skal prøve igjen neste gang. Følte jeg ikke hadde det helt klart. Så stiller noen flere spørsmål.
Jeg vasket som sagt etter Foseid sin metode på youtube, og det så egentlig bra ut. Så satte jeg denne i et kjøleskap (står der enda) mens det ventet på å bli brukt. Men på bryggedagen begynnte jeg å tenke på hvordan jeg skulle gjøre dette. Gjæra er jo kald.
1:Hvordan burde jeg gå frem når jeg skal bruke gjæra på nytt?
2:Hvordan vet jeg at den "virker"? Hva om det ikke virker, kan jeg da tilsette en pakke tørrgjær?
3:Må jeg sette en starter, eller er det bare å få gjæra opp i romtemp og tilsette slurryen ihht mr malty's kalkulator?
4et glasset med gjær jeg har stående i kjøleskapet, kan jeg prøve å bruke det om f.eks 2uker?
5: Hvor mange ganger kan man gjenbruke gjær?
6: Er det noen metode for å kontrollere at gjæra er ok?
#20Melkbua Brygg, 7 min siden
Rapporter
Liker Svar
P?S nruud er utestengt, ikke forvent svar fra ham
Norbrygg forum - Feilmelding
Norbrygg - UI.X
Norsk
Jeg turte ikke å bruke gjæra jeg vaska Men skal prøve igjen neste gang. Følte jeg ikke hadde det helt klart. Så stiller noen flere spørsmål.
Jeg vasket som sagt etter Foseid sin metode på youtube, og det så egentlig bra ut. Så satte jeg denne i et kjøleskap (står der enda) mens det ventet på å bli brukt. Men på bryggedagen begynnte jeg å tenke på hvordan jeg skulle gjøre dette. Gjæra er jo kald.
1:Hvordan burde jeg gå frem når jeg skal bruke gjæra på nytt?
2:Hvordan vet jeg at den "virker"? Hva om det ikke virker, kan jeg da tilsette en pakke tørrgjær?
3:Må jeg sette en starter, eller er det bare å få gjæra opp i romtemp og tilsette slurryen ihht mr malty's kalkulator?
4et glasset med gjær jeg har stående i kjøleskapet, kan jeg prøve å bruke det om f.eks 2uker?
5: Hvor mange ganger kan man gjenbruke gjær?
6: Er det noen metode for å kontrollere at gjæra er ok?
#20Melkbua Brygg, 7 min siden
Rapporter
Liker Svar