Sånn så min ut (25 liter):
OG 1.046, FG 1.007, 5% ABV, meske på 68 grader + 72 + 77, men hadde et kort innmesksteg på 63 grader. Sikkert ikke dumt å legge inn et steg like under 50, også. Brukte 1 ts klorid og 1/2 ts sulfat. Startet gjæringen på 17 grader, og holdt den lavt de første dagene. Lot den så stige, og endte på 24 grader. Den brukte litt tid på å gjøre seg helt ferdig, og så er det 5 dager med tørrhumle. Totalt nærmere 3 uker. Ble herlig uklar, og tørr og frisk og med kjempemessig humlearoma. Ølets svar på en lett og knastørr riesling
.
Malt
2,9 kg Pilsnermalt
1,9 kg Hvetemalt
0,9 kg Torrefied wheat (flaket hvete går sikkert like bra, minst)
Humle
10 gr Citra @ 60
30 gr Citra @ 10
30 gr Amarillo @ 10
30 gr Citra @ 0
30 gr Amarillo @ 0
30 gr Citra @ dryhop
40 gr Amarillo @ dryhop
Gjær
WLP400