Nylig innhold av Webmaster

  1. W

    Forumet oppgraderes tirsdag 3. juni

    Tirsdag 3. juni oppgraderes forumet og programvaren som holder forumet gående blir byttet ut. Etter oppgraderinga får forumet et helt nytt utseende og en del ny funksjonalitet. Forumet blir derfor utilgjengelig fra midt på dagen 3. juni og hele kvelden. Vi håper at forumet skal være...
  2. W

    Nedetid på forumet 10. mai

    10. mai blir det gjort forberedende arbeid på forumet for flytting til ny programvare. Forumet kommer derfor til å være ustabilt og tidvis utilgjengelig lørdag 10. mai.
  3. W

    VIKTIG: RETNINGSLINJER FOR KJØP OG SALG (LES DETTE FØR DU LEGGER UT)

    Etter en del diskusjoner omkring de gamle retningslinjene for kjøp og salg på forumet har disse nå blitt oppdatert. De nye retningslinjene er enklere enn de gamle, og bør være greie å overholde.
  4. W

    BL 11 3 - Lundamo Bitter - Shea-Arne Engevik

    [tt][size=10pt]Generell informasjon Navn på brygget: Lubdamo Bitter OG: 1037 FG: 1012 Farve (beregnet): 19 EBC Beregnet bitter: 31 IBU, med formel 'Tinseth'. Vørtermengde: 27 l Sluttvolum:  22 l Malt & sukker 2850 gram Muntons maris otter pale malt  5,9 EBC 200 gram Thomas Fawcett crystal...
  5. W

    BL 11 2 - Monstermild - Knut Magerholm (Bergen)

    [tt][size=10pt]Generell informasjon Navn på brygget: Monstermild OG: 1037 FG: 1009 Farve (beregnet): 64 EBC Beregnet bitter: 21 IBU, med formel 'Tinseth'. Vørtermengde: 20 l Sluttvolum:   19 l Malt & sukker 2250 gram Pale Malt            5,9 EBC 200 gram Crystal Malt       130   EBC 300 gram...
  6. W

    BL 11 1 - Tre Vise Menn Dry Stout - Erlend Trengereid (Vennesla)

    [tt][size=10pt]Generell informasjon Navn på brygget: Tre Vise Menn Dry Stout OG: 1040 FG: 1012 Farve (beregnet): 70 EBC Beregnet bitter: 46 IBU, med formel 'Tinseth'. Vørtermengde: 33 l Sluttvolum:   27 l Malt & sukker 3600 gram Pale 1500 gram Flaked Barley 600 gram Roasted Barley 300 gram...
  7. W

    Vestbryggs Juleølkonkurranse

    Fra Vestbrygg har Norbrygg fått inn følgende: "Vestbrygg ønskjer å lage litt øl-moro i førjulstida. Me invitere derfor heimebryggjarar i bergensregionen til å komme med bidrag til ein konkurranse i bryggjing av juleøl. Konkurransen vil vere temmelig uformell, med fokus på bryggjeglede...
  8. W

    11.11.11 Collective Brew Day

    Fra vår aktive stavangermann Odland kommer følgende edle initiativ: Vær hilset, venner av maltet! Det er ikke å komme utenom - solen har snudd, gråværet har satt inn for fullt og det siste av varmen har for lengst tatt turen sørover. Alt er imidlertid ikke bare sorgen. Høsten og vinteren er en...
  9. W

    Beer Brew 30

    Denne tråden er delvis fjernet. Moderatorstaben har tatt forslag som ble fremmet i den opprinnelige tråden til etterretning. Vi henstiller at tråden fremover blir brukt på saklig måte for å diskutere emnet for tråden, BB30. Mvh Webmaster
  10. W

    NM 11 SS3 - Stjørdalsøl 2010 - Børge og Tore Barlindhaug (Melhus)

    [tt][size=10pt]Generell informasjon Navn på brygget: Stjørdalsøl 2010 Hovedklasse: 5. Sterkt Spesialøl Øltype: 5.N. Tradisjonelt norsk hjemmebrygg OG: 1089 FG: 1011 Beregnet bitter: 38 IBU, med formel 'Tinseth'. Vørtermengde: 129 l Sluttvolum:    90 l Malt & sukker 40000 gram stjørdalsmalt...
  11. W

    NM 11 SS2 - Drodleporter - Gustav Foseid (Olslo)

    [tt][size=10pt]Generell informasjon Navn på brygget: Drodleporter I Hovedklasse: 5. Sterkt Spesialøl Øltype: 5.X. Annen sterk spesialøl (oaked imperial porter) OG: 1105 FG: 1030 Beregnet bitter: 72 IBU, med formel 'Tinseth'. Vørtermengde: 25 l Sluttvolum:  21 l Malt & sukker 8775 gram pale...
  12. W

    NM 1 SS1 - Barselstout - Anders Christensen og Steinar Hamre (Trondheim)

    [tt][size=10pt]Generell informasjon Navn på brygget: Barselstout Hovedklasse: 5. Sterkt spesialøl Øltype: 5.D. Imperial stout OG: 1121 FG: 1036 Beregnet bitter: 40 IBU, med formel 'Tinseth'. Vørtermengde: 18 l Sluttvolum:  17 l Malt & sukker 3520 gram pale malt 1011 gram umaltet bygg 2012...
  13. W

    NM 11 MA3 - Garm Havrestout - Øyvind Gulbrandsen (Kolsås)

    [tt][size=10pt]Generell informasjon Navn på brygget: Garm Havrestout Hovedklasse: 4. Mørk ale Øltype: 4.J. Oatmeal stout OG: 1061 FG: 1019 Beregnet bitter: 47 IBU, med formel 'Tinseth'. Vørtermengde: 26 l Sluttvolum:  22 l Malt & sukker 4000 gram maris otter pale malt 750 gram havreflak...
  14. W

    NM 11 MA1 - Holmen Graa Altbier - Trygve Torsteinsen og Axel Wisnes

    [tt][size=10pt]Generell informasjon Navn på brygget: Holmen Graa Altbier Hovedklasse: 4. Mørk ale Øltype: 4.K. Altbier OG: 1055 FG: 1013 Beregnet bitter: 40 IBU, med formel 'Tinseth'. Vørtermengde: 135 l Sluttvolum:  130 l Malt & sukker 15000 gram pilsnermalt                    4 EBC 53,57 %...
  15. W

    NM 11 MA2 - Dovregubbens Porter - Vetle Heldal (Skien)

    [tt][size=10pt]Generell informasjon Navn på brygget: Dovregubbens porter Hovedklasse: 4. Mørk ale Øltype: 4.F. Porter OG: 1060 FG: 1013 Beregnet bitter: 30 IBU, med formel 'Annen'. Vørtermengde: 27 l Sluttvolum:   18 l Malt & sukker 5600 gram pale malt 950 gram münchenermalt 230 gram...
Tilbake
Topp