Nærmer seg min også..Første gang i mitt liv jeg har gjort det, men i dag helte jeg ut et fult fat i do
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Nærmer seg min også..Første gang i mitt liv jeg har gjort det, men i dag helte jeg ut et fult fat i do
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Brygget Sinterklaas 11/9 og fulgte oppskriften så godt som mulig (hadde sukker/dadler/sirup i kok).
Gjær: WLP550 (3 poser)
OG: 1070 (1054 pre-boil)
FG: 1012 (1026 etter dag 3)
Startet på 19c som ble økt til 25c etter stormgjæring
Ølet er flasket og satt på 26c for forhåpentligvis vellykket karbonering.
Smaken var kanskje ikke helt som jeg hadde ventet, men nå får vi se etter lagring før jeg konkluderer.
SPM: er det noen vet hvordan Sinterklaas skal smake, dvs hvilket kommersielt øl kan det sammenlignes mot?