mulig dette er en DUSTETE ide, men må uansett sjekke her i tilfelle jeg er inne på noe.
Jeg har ikke tilgang til oksygen, og bruker derfor den litt mindre tilfredsstillende ristemetoden. Ville det gitt et bedre resultat om jeg hadde en gjæringsdunk til, for å så helle den nedkjølte vørteren fra den ene til den andre dunken med relativt "kraftig helling". Dette ville vel generert en del oksygen i vørteren?
Det er selvfølgelig en viss sjanse for infeksjon, men om begge karrene er godt desinfisert bør det jo gå bra?
Eller hür?
Jeg har ikke tilgang til oksygen, og bruker derfor den litt mindre tilfredsstillende ristemetoden. Ville det gitt et bedre resultat om jeg hadde en gjæringsdunk til, for å så helle den nedkjølte vørteren fra den ene til den andre dunken med relativt "kraftig helling". Dette ville vel generert en del oksygen i vørteren?
Det er selvfølgelig en viss sjanse for infeksjon, men om begge karrene er godt desinfisert bør det jo gå bra?
Eller hür?