Skal vel være mulig det, skru av lukket i bunn av BB'n så kommer du til pumpa..Kjørte igjennom med springen varmt tok tempen å ca 75 grader. Tenkte mest på om det er faktisk mulig å ta ut pumpa å rengjøre den
Sent fra min SM-G935F via Tapatalk
Dette er ofte resultat av humletrub som legger seg over temperaturproben og isolerer den. Ikke så mye å gjøre noe med, annet enn å bruke et eksternt termometer som dere gjorde.Har nå 2 brygg på denne, og ting fungerer ganske bra. Et problem er at termometeret stopper på 40C under nedkjøling. Ble mistenkelig etter 5-10 minutter på samme temperatur, så vi tappet litt og målte ca 25C. Dette har skjedd på begge brygg. Andre som har samme problem?
Kjører folket max varme effekt på alle steg eller forskjell fra steg til steg?
Under mesking er jeg aldri over 60% for å unngå overshoot. Under kok varierer det mellom 80-90%.Kjører folket max varme effekt på alle steg eller forskjell fra steg til steg?
Helhvete.... Litt for lenge sia jeg brygga hveteøl så nå var jo dette fenomenet glemt. Overoppheta elemente gjørme i bunn av kjelen og svartsvidd på elementet. Det blir hva det blir.... Fuck LODO på denne øla hvertfall!
Tenker at Brewtools løser dette elegant med elementer på sidene i kjelen. For å få til stegmesking med denne mengde hvete (60%) på en BB må man vel ha induksjon ved siden av, tappe av, varme og slå tilbake for å øke temperatur i mesk. For mye pes.Det var noe kjent ved det der ... å ja, det var da jeg hadde BB60.
Ville ikke en bryggemaskin med induksjon vært en ide?
Tenker at Brewtools løser dette elegant med elementer på sidene i kjelen. For å få til stegmesking med denne mengde hvete (60%) på en BB må man vel ha induksjon ved siden av, tappe av, varme og slå tilbake for å øke temperatur i mesk. For mye pes.