Hei dere, det siste året har jeg strevet etter å få bryggene mine tørrere i smaken.
bruker BB30 auto og brygger allgrainsett, og kjente oppskrifter fra Beersmith og venner etc.
Stort sett synes jeg resultatet er godt ...men kunne vært tørrere !
Har stegmesket endel 50gr - 65 gr og utmesk på 78 gr. kan utmesken påvirke sødmen ?
gjærer i kjøleskap med inkbird.
Tapper til cornelius fat og resterende på flasker
Har dere tips til hvordan få det til å gjære bedre ut og få en tørrere munnfølelse ?
bruker BB30 auto og brygger allgrainsett, og kjente oppskrifter fra Beersmith og venner etc.
Stort sett synes jeg resultatet er godt ...men kunne vært tørrere !
Har stegmesket endel 50gr - 65 gr og utmesk på 78 gr. kan utmesken påvirke sødmen ?
gjærer i kjøleskap med inkbird.
Tapper til cornelius fat og resterende på flasker
Har dere tips til hvordan få det til å gjære bedre ut og få en tørrere munnfølelse ?