Staro
Norbrygg-medlem
Ser ut som jeg virkelig gikk glipp av noe her... så mange hyggelige mennesker samlet på et så hyggelig sted! Neste gang kanskje. Tusen takk @Oberstbräu for at du tok med sukkerspisende gærninger.
Nei. De hever temp for utmesk ved å tilsette nesten kokende vann fra HLT. Det blir kanskje en slags pasteurisering? De hadde litt DMS-problemer i begynnelsen, løst ved justering på maltingen. Norsk malt.Du verden.... Og de har ikke særlig problemer med uønskede infeksjoner etc?
Tror ikke de sa noe om det.Fikk noen med seg om Eik&Tid justerer vannet?
Jeg har to av de rørene. Når du nevner det, så ser jeg at mine også har mørknet litt, -ikke mye. Du kan få en av meg ved en anledning.Noen av dere som har prøvd seg på gjæren vi fikk med?
Ser at min har blitt litt mørk. Kanskje var ikke korken helt tett
Har mitt rør gående i en PaleAle base. Skal få stå i fred i noen mnd
Det vet jeg om 5 mndHvordan er smaksprofilen nå?
Det vet jeg om 5 mnd
Jo, det var vel fra brett-sida. Min står fortsatt i kjøleskapet, forøvrig.Kultur fra et av fatene. Vet ikke om det var fra Brettanomyces-siden av bryggeriet, eller den uten.
Kulturen er basert på Hornindalskveik.
(Svar til @AndyHagen.)