Bjarte H
Dommer
Ugelvik skrev:Edit: Har forøvrig bestillt SSR, PID og en temp. probe for å styre det.
Og en kjøleribbe til SSR?
Ugelvik skrev:Edit: Har forøvrig bestillt SSR, PID og en temp. probe for å styre det.
Bjarte H skrev:Ugelvik skrev:Edit: Har forøvrig bestillt SSR, PID og en temp. probe for å styre det.
Og en kjøleribbe til SSR?
Skarp regning, men 105 min = 1,25 time?Oddvar Demmo skrev:4,2X30 literX 90 grader/1,8 kW = 6300 sek = 105 min = 1.25 timer i oppvarmingstid + litt tap til omgivelsene
Jeg har samme element i kjelen min. Du må kople vekk termostaten på det, hvis ikke slår den av elementet ved ca 97 °C, noe som kan være en smule irriterendeUgelvik skrev:Har dette elementet: http://www.ebay.com/itm/HE19-BURCO-...pt=UK_BOI_Restaurant_RL&hash=item20b14f3f24. 19cm i diameter, mot kjelens 30cm.
Edit: Har forøvrig bestillt SSR, PID og en temp. probe for å styre det.
magne1972 skrev:Skarp regning, men 105 min = 1,25 time?Oddvar Demmo skrev:4,2X30 literX 90 grader/1,8 kW = 6300 sek = 105 min = 1.25 timer i oppvarmingstid + litt tap til omgivelsene
Trodde det ble 1 time og 45 minutt..... Flisespikking![]()
hole skrev:Modifiseringen av kjelen tok under en time og kostet meg kun 80 kr i tilleg til det kjelen kostet oprinnelig. jeg tester den nå men det ser ut til at jeg må bruke både koke plate og ellement iallefal til å kokeopp 30+ liter med kaldt vann uten lokk. etter 30 min med bare ellementet gav jeg opp å bare bruke det da var vannet lunka.
nordtvedt skrev:Jeg har samme element i kjelen min. Du må kople vekk termostaten på det, hvis ikke slår den av elementet ved ca 97 °C, noe som kan være en smule irriterendeUgelvik skrev:Har dette elementet: http://www.ebay.com/itm/HE19-BURCO-...pt=UK_BOI_Restaurant_RL&hash=item20b14f3f24. 19cm i diameter, mot kjelens 30cm.
Edit: Har forøvrig bestillt SSR, PID og en temp. probe for å styre det.Termostaten er den lille svarte plastknotten som sitter imellom den den ene kabelskoen og elementtilkoblingen