Hei folkens!
Vi brygget en 50L Batch med noe som skal ligne Kölsch... Samtidig flasket vi en "blonde" som har stått med US-05 tørrgjær i 14 dager.
For å eksprimentere (?) litt så tappa vi kølshen over i 2Stk. gjæringsfat, der vi tilsatte US-05 i det ene fatet og HELE gjærkaka fra "blonden" i det andre fatet..
Etter 2 timer var det heftig putring og det skummet over i "gjærkake" fatet. Etter 2 døgn er det ganske rolig.
Hva mener dere folkens? Hva har vi å forvente??
Kristian
Vi brygget en 50L Batch med noe som skal ligne Kölsch... Samtidig flasket vi en "blonde" som har stått med US-05 tørrgjær i 14 dager.
For å eksprimentere (?) litt så tappa vi kølshen over i 2Stk. gjæringsfat, der vi tilsatte US-05 i det ene fatet og HELE gjærkaka fra "blonden" i det andre fatet..
Etter 2 timer var det heftig putring og det skummet over i "gjærkake" fatet. Etter 2 døgn er det ganske rolig.
Hva mener dere folkens? Hva har vi å forvente??
Kristian