Det må være lov å lure på mye rart.
Sto på butikken i ste og kom til å lure på en sak. Hvordan greier komersielle bryggeri å time inn AKKURAT 4.7% på sine flaskemodnede varianter ? Greit nok at man kan stoppe gjæringsprosessen på ønsket tidspunkt når alt blir pasteurisert og filtrert, men hvordan blir dette på produkter som lever sitt eget liv på flaske? Tenker du må ha mye is i magen i tillegg til stålkontroll,om du gambler på at 5000l skal stoppe å gjære på fg 1.010 og ikke 08 Det blir jo fort bråk om de havner over skatteklassen .
Sto på butikken i ste og kom til å lure på en sak. Hvordan greier komersielle bryggeri å time inn AKKURAT 4.7% på sine flaskemodnede varianter ? Greit nok at man kan stoppe gjæringsprosessen på ønsket tidspunkt når alt blir pasteurisert og filtrert, men hvordan blir dette på produkter som lever sitt eget liv på flaske? Tenker du må ha mye is i magen i tillegg til stålkontroll,om du gambler på at 5000l skal stoppe å gjære på fg 1.010 og ikke 08 Det blir jo fort bråk om de havner over skatteklassen .