Skulle stikke om mitt aller første brygg i dag.
Satte gjæringskaret opp, koblet en silikonslange på kranen, og ledet den ned i et gjæringskar på gulvet.
Åpnet kranen helt opp, og syntes det gikk meget hurtig. Ble redd for å piske inn oksygen, og var redd for at dragsuget rundt kranhullet skulle begynne å dra med seg deler av gjærkaken.
Hva sier dere?
Bånn gass, eller la det renne langsomt ned i karet?
Er det smart eller dumt å lage en malstrømeffekt i spannet det går ned i?
(Pisker det da inn oksygen, eller er det bra for at sukkerlaken skal fordele seg jevnt?)
Satte gjæringskaret opp, koblet en silikonslange på kranen, og ledet den ned i et gjæringskar på gulvet.
Åpnet kranen helt opp, og syntes det gikk meget hurtig. Ble redd for å piske inn oksygen, og var redd for at dragsuget rundt kranhullet skulle begynne å dra med seg deler av gjærkaken.
Hva sier dere?
Bånn gass, eller la det renne langsomt ned i karet?
Er det smart eller dumt å lage en malstrømeffekt i spannet det går ned i?
(Pisker det da inn oksygen, eller er det bra for at sukkerlaken skal fordele seg jevnt?)