Vurderte å prøve meg med eikechips, men ser ikke helt hvordan jeg skal sterilisere de.
Hvis jeg legger dem i starsan, blir vel mye av smaken trukket ut i den blandingen, og lite igjen til gjæringskaret??
Hvis jeg koker dem, siver vel smaken ut i kokevannet, og jeg har ikke lyst å pitche kokevannet i gjæringskar?
Hvis jeg hiver dem direkte i karet, er det sikkert stor fare for infeksjon da alle mulige slags dyr elsker treverk(?)
Så hvordan steriliserer folk eikechips uten å miste smak og aroma i steriliseringsprosessen?
Hvis jeg legger dem i starsan, blir vel mye av smaken trukket ut i den blandingen, og lite igjen til gjæringskaret??
Hvis jeg koker dem, siver vel smaken ut i kokevannet, og jeg har ikke lyst å pitche kokevannet i gjæringskar?
Hvis jeg hiver dem direkte i karet, er det sikkert stor fare for infeksjon da alle mulige slags dyr elsker treverk(?)
Så hvordan steriliserer folk eikechips uten å miste smak og aroma i steriliseringsprosessen?