JuleAle oppskrift, ønsker synspunkter :)

RayOlav

Norbrygg-medlem
Hei,

Har funnet enn oppskrift på nettet, hvor jeg har byttet ut en del malt med erstatninger, grunnet utilgjengelighet.
Jeg har foeløpig kommet opp med denne oppskriften, og lurer på om det er noe som kan funke som en JuleAle?

Pale Malt, MO (5 EBC)               86,7%
Caramel Malt (90 EBC)               4,4%
Crystal Malt (120 EBC)                4,4%
Aromatic Malt (50 EBC)               2,2%
Roasted Barley (1500 EBC)          1,1%
Special B Malt (350 EBC)             1,1%

Willamette @60 min.                  21 IBU
Willamette @1 min.                     1 IBU

Meske på 68-69C i 60 min
Koking i 90 min

Est. OG: 1,061
Est. FG: 1,016

Gjær: S-04

Har ikke tatt med krydder, men skal jo noe ingefær og kanel oppi også. Kanskje noen tips til andre krydder?

Mvh - Raymond
 
Tilbake
Topp