Karboneringssukker - lake eller sukkerbiter?

Hei! Gjør du noe for å desinfisere sukkerbiten eller har du dem rett i flaskene fra boksen? Har lest at sukker ikke er levedyktig for urenheter, men er ikke helt sikker.
Trur du har rett der. Så så lenge du ikke bruker sukkerbiter som har ligget tre år i en åpen sukkerkopp i tilfelle noen som vil ha sånt til kaffen, skulle stikke innom, så er det nok trygt. Kjøp en eske du bare bruker til karbonering, og oppbevar den i en plastpose, og så fisker du ut sukkerbitene med en desinfisert pinsett. Da skulle du være helgardert:).
 
Hei! Gjør du noe for å desinfisere sukkerbiten eller har du dem rett i flaskene fra boksen? Har lest at sukker ikke er levedyktig for urenheter, men er ikke helt sikker.
Ikke noe annet enn at henda er en tur ned i starsan innomellom, men jeg pleier ikke å bruke opp igjen "gamle" pakker med sukkerbiter, kjøper nye innomellom.
 
Tilbake
Topp