Hei. Jeg var heldig å få tilsendt oppskriften på Ægir Julebrygg Raud etikett. Jeg fikk beskjed at jeg fikk lov til å dele oppskriften. Nyt den folkens
Beer: Ægir Julebrygg raud
OG: 1.049
FG: 1.012
IBU: 9.8
EBC: 33.9
Fermentation temp: 21˚c
Yeast: WLP400
Malt: %
Pale ale malt: 39
CaraPils: 21.2
Melanoidin: 7.1
Munich I: 7.1
Caramunich II: 7.1
Munich II: 10.6
Rye Malt: 5.3
Beachwood Smoked: 1.8
Black Malt: 0.8
Mashing temp: Time (min):
69 degrees 60 min
72 degrees 15 min
Hop: Gr pr/l: α acid %: IBU in wort: Time added:
Galena: 0,183 - 13 - 6,78 - 60
Cascade: 0,263 - 7,8 - 2,12 - 10
Galena: 0,285 - 13 - 0 - End of boil
Columbus: 0,263 - 14,8 - 0 - End of boil
Other additions: Gr pr/l: Time added:
Ginger Root: 0,171 - End of boil
Sweet orange peel: 0,285 - End of boil
Coriander Seeds: 0,142 - End of boil
Juniper: 0,085 - End of boil
Cloves: 0,0142 - End of boil