1. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.
  2. Hei der Gjest, bli medlem ved å gå til medlemsregistreringen
    Fjern notisen

Naturlig karbonering av cider på flaske

En tråd i 'Brygging' startet av Håkon Bugge, 6 Jun 2017.

  1. Håkon Bugge

    Håkon Bugge
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Oslo
    Da er jeg igang med min Cidre Royal, dog uten en dash Calvados:
    1.jpg
     
    #21 Håkon Bugge, 9 Mar 2019
    Sist redigert: 9 Mar 2019
  2. YngveKL

    YngveKL
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Lenka går til Kir?
     
  3. Håkon Bugge

    Håkon Bugge
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Oslo
    @YngveKL Ja.

    Det er noe som heter Cidre Royal der!

    Jeg brukte:
    24 liter Kiwi eplesider, 2 flasker Økologisk Solbærsirup fra Bærgaarden (Meny), WLP775. Gjære på ca. 10 grd. Når "vørteren" er litt for søt for en aperitif, så flasker du den, så smaker du en flaske hver dag, til den har passelig karbonering og (hvis du er heldig) passelig sødme. Kan også kalles Instant Kir Royal.
     
    #23 Håkon Bugge, 9 Mar 2019
    Sist redigert: 10 Mar 2019
    YngveKL liker dette.

Del denne siden