[tt][size=10pt]Generell informasjon
Navn på brygget: Kvite Krist
Hovedklasse: 3. Lys ale
Øltype: 3.K. Belgisk Wit
OG: 1042
FG: 1006
Beregnet bitter: 24 IBU, med formel 'Annen'.
Vørtermengde: 30 l
Sluttvolum: 25 l
Malt & sukker
3000 gram gulvmaltet Bohemian Pilsnermalt
3000 gram hvetemalt
1000 gram pale malt
Meskeskjema
60 min 67 °C
Humle
18 gram Admiral blomst 13.1 %-alfa 60 min
20 gram Cascade blomst 7 %-alfa 4 min
5 gram Styrian Goldings 3 %-alfa 4 min
35 gram koriander (knust)
15 gram pomerans (knust)
10 gram einebær
10 gram ingefærrot
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Wyeast 3944 Belgian Wit Flytende
Kommentar til gjær: En pakke.
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring: 10 dager ved 20 °C
Øvrig informasjon
Filtrert: Nei
CO2: Tilsatt
Bryggedato: 06.02.2011
Tappedato: 16.02.2011
Navn på brygget: Kvite Krist
Hovedklasse: 3. Lys ale
Øltype: 3.K. Belgisk Wit
OG: 1042
FG: 1006
Beregnet bitter: 24 IBU, med formel 'Annen'.
Vørtermengde: 30 l
Sluttvolum: 25 l
Malt & sukker
3000 gram gulvmaltet Bohemian Pilsnermalt
3000 gram hvetemalt
1000 gram pale malt
Meskeskjema
60 min 67 °C
Humle
18 gram Admiral blomst 13.1 %-alfa 60 min
20 gram Cascade blomst 7 %-alfa 4 min
5 gram Styrian Goldings 3 %-alfa 4 min
35 gram koriander (knust)
15 gram pomerans (knust)
10 gram einebær
10 gram ingefærrot
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Wyeast 3944 Belgian Wit Flytende
Kommentar til gjær: En pakke.
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring: 10 dager ved 20 °C
Øvrig informasjon
Filtrert: Nei
CO2: Tilsatt
Bryggedato: 06.02.2011
Tappedato: 16.02.2011