Min erfaring er at øl med en del bitterhet går veldig bra med feit mat
Tor-Henning skrev:I år ska eg være helt fantasiløs og kjøpe pinnekjøttøl fra Coisbo.
Bjarte H skrev:Tor-Henning skrev:I år ska eg være helt fantasiløs og kjøpe pinnekjøttøl fra Coisbo.
Og så kan du kjøpe Atna Øl til Rakfisk til rakfiskmiddagen
Tor-Henning skrev:Bjarte H skrev:Tor-Henning skrev:I år ska eg være helt fantasiløs og kjøpe pinnekjøttøl fra Coisbo.
Og så kan du kjøpe Atna Øl til Rakfisk til rakfiskmiddagen
Har aldri spist rakfisk, men om eg noen gang tør å spise rakfisk så ska eg ha en kasse Atna på lur
Det er sjeldent en god match. Røyken vil overdøve pinnekjøttet.Ikke missforstå, jeg kunne godt tenke meg å matche pinnekjøtt med et røkøl jeg,
men røken vil utligne hverandre litt samtidig som det vi utfylle hverandre
Hadde vært spennende å prøve et kraftig røkøl til urøkt pinnekjøtt