Hei. Skal i gang med et brygg snart. Det blir et av Ølbrygging's Ale sett. Nøgne Ø Imperial Stout (18L til gjæring)som en base som jeg har tenk å "oppgradere" med Lactose, Kakao nibs,eikechips->Rom eller Konjakk og Vanilje
Så det jeg lurer på er hvor mye av tilsetningene jeg trenger i et 18L brygg av
A: Lactose.
B: Kakao Nibs
C: Eikechips
D: Vanilje
Eller blir dette for mange tilsettinger(Overkill)? Begynner å tro at Kakao Nibs kan slettes....any thoughts?
Har hatt denne tråden inne på FB (For oss som brygger selv) uten den at jeg fikk noen svar, så jeg håper på bedre lykke her.
Så det jeg lurer på er hvor mye av tilsetningene jeg trenger i et 18L brygg av
A: Lactose.
B: Kakao Nibs
C: Eikechips
D: Vanilje
Eller blir dette for mange tilsettinger(Overkill)? Begynner å tro at Kakao Nibs kan slettes....any thoughts?
Har hatt denne tråden inne på FB (For oss som brygger selv) uten den at jeg fikk noen svar, så jeg håper på bedre lykke her.