Problematisk å koke humla lengre enn oppskriften sier?

Jeg har fulgt BeerSmith anbefalingene om vannmengder til mesking og skylling, men det programmet må være helt på bærtur for jeg har alt for mye vann i kjelen - selv etter 90min kok.

Jeg slang i humla ved 60min som eneste humleaddition, men jeg må la det koke videre for at dette ikke skal bli lettøl.

Er det noe problem at bittering-humla koker lengre enn 60 min?
 
Merker ikke så mye på 60 min humla , men har du hatt senere tilsetninger vil du få et øl som er noe bittrere en du hadde tenkt
 
Sorry, så nå at 60 humla var eneste tilsetting, jeg hadde ikke tenkt så mye over det
 
Sorry, så nå at 60 humla var eneste tilsetting, jeg hadde ikke tenkt så mye over det
 
Er vel heller profiloppsettet som muligens er på bærtur ;)

Har du laget en utstyrsprofil for ditt eget oppsett?
 
Tilbake
Topp