Har gode erfaringer med å brygge lager. (Har stabil temperatur i kjelleren - 9-10 grader.)
Siste brygg var en kraftig øking i smakskvaliteten.
Pilsmalt med 4,8 % Melanoiden, 4,5 % Carapils og 6% Flaket ris (Uncle Ben's hurtigris).
Innertier.
Spørsmålet mitt nå er rett og slett: Har risen bidratt med noe som helst annet enn å øke OG'en.
Bidrar ris med smak?
Hvis den gjør det så må den med i neste brygg, hvis ikke dropper jeg den.
Siste brygg var en kraftig øking i smakskvaliteten.
Pilsmalt med 4,8 % Melanoiden, 4,5 % Carapils og 6% Flaket ris (Uncle Ben's hurtigris).
Innertier.
Spørsmålet mitt nå er rett og slett: Har risen bidratt med noe som helst annet enn å øke OG'en.
Bidrar ris med smak?
Hvis den gjør det så må den med i neste brygg, hvis ikke dropper jeg den.