hansbt
Norbrygg-medlem
Holder på med en litt «sær» pils.
Pilsmalt samt litt Munic og hvete. Gjær 34/70, 1 pakke i 4-liter starter.
Humle Magnum og Mittelfruh.
Har tilsatt 12 dråper Amigase Mega for å se hvor langt ned det gjærer.
OG var 1.085 så det blir heftige greier. Starta på 12 °C de første tre ukene. Etter de tre første ukene var FG 1.005. Det som overrasker er at det ennå smakte veldig søtt med så lav SG? Temperaturen blei øka til 13,5 °C. Nå er det dag 28 og det plopper fortsatt. Tørrhumla forøvrig med 15g Cascade og 15g Mosaic etter 18 dager. Men hvorfor smaker det søtt? Høyt alkoholinnhold? Utover det smaker det veldig godt.
Pilsmalt samt litt Munic og hvete. Gjær 34/70, 1 pakke i 4-liter starter.
Humle Magnum og Mittelfruh.
Har tilsatt 12 dråper Amigase Mega for å se hvor langt ned det gjærer.
OG var 1.085 så det blir heftige greier. Starta på 12 °C de første tre ukene. Etter de tre første ukene var FG 1.005. Det som overrasker er at det ennå smakte veldig søtt med så lav SG? Temperaturen blei øka til 13,5 °C. Nå er det dag 28 og det plopper fortsatt. Tørrhumla forøvrig med 15g Cascade og 15g Mosaic etter 18 dager. Men hvorfor smaker det søtt? Høyt alkoholinnhold? Utover det smaker det veldig godt.